FIL OCH FLINGOR MED GAFFEL

Slutade kl 12.40 idag! Onsdagar e så jävla härliga, allt vi har är tre lagom chillade lektioner och sen frihet. Dock denna onsdag måste denna frihet användas till pluggande (,bloggande och allt annat som jag får för mig att fördröja tiden med ;). Jag har fått höra från x antal kompisar att jag kan ha en väldigt grabbig smak och humor. Speciellt när det kommer till mina val av favorit filmer och tv-serie. Dessa serier som finns på bild nedan är dom som ligger i min topp just nu. Dom ligger i min topp av en bra anledning också. Dom e ju så jävla grymma! Jag förstår inte varför så många av mina tjejkompisar tycker att dom e tråkiga eller konstiga?! Gott folk vad säger ni? Håller ni med mig eller kompisarna?


MAN MUST DANCE - JOHNOSSI


HAHAHA. Jag vet att jag redan länkat till den här videon innan, men den e ju så jävla härlig. Jag måste nu ha lyssnat på den här sången minst 100 gånger, dock sååå värt!

APRÈS-MIDI, C'EST MON JOUR

Après-midi, c'est mon jour = eftermiddagen är min dag... Skolan är oftast det mörka kaplitet av dagen, eller snarare den mer obetydelsefulla delen av min dag. Det är efter skolan jag får tid att skaffa mig nya erfarenheter, genom att träna eller träffa kompisarna. I skolan matas man med överflödig information, men det är inte förräns efter skolan som den informationes smälts och kan andvänds till något nyttigt. Därför kan jag ibland ha svårt att förstå varför vi tvingas spendera så mycket tid i skolan så att vi sedan knappt har tid att efter skolan få ge uttryck för vad vi lärt oss. Meningen "après-midi, c'est mon jour" kan även kopplas till den mindre djupa sanningen att på mina helger så händer inget på förmiddagarna p.g.a. det faktum att jag oftast sover fram till kl. 12. Dagens visdomsord, god eftermiddag gott folk ska iväg och dansa... Tjolahopp :D

YOU'VE OFFICIALLY BEEN EARAPED!

Om ni e allmänt intresserade av musik så kan jag rekomendera bloggen earape som ger dig den bästa och coolaste musiken från igår, idag och framtiden. Måste dock förvarna hederliga pop, RnB och Hip Hop fans, jag tror inte att den hemsidan e klockren för just er. Fast alltid värt att kolla i alla fall... You've officially been earaped!

 

Cosmic love - Florence + The Machine


ALICE DELLAL IN NEW YORK


På tal om Alexander Wangs streetcool clothes; kickass Alice Dellal vandrar the big apple med genialiska filmaren Dan Martensen efter sig. Galet cool video som bara får mig att vilja flytta till New York bums! Hahaha har redan börjat planera min flykt från Sverige...

(HAHA kolla vad proffsig bloggare man e som kan lägga upp youtube klipp!! Klart dagens bästa!)

ALEXANDER WANG

OMG jag dööör om jag bara hade pengar. Alexander Wang has done it again. Jag älskar hans kläder, dom e liksom lite mer avskalade. Snygga stadschica kläder if you know what i mean... Dock due to the lack of money så  får jag så länge nöja sig med att köpa lotter och gå till Zara där man oftas hittar kopiorna av the big labels ;) Fast nu hade jag faktiskt sett ett liknande par i Weekday: Leopardmönstrade, snörade, klack. Fett snygga också! Ahhhrrggg, inga pengar till det heller! Jag hatar att jag håller på att spara pengar till min Greklands resa i sommar, jag måste då konstant lägga undan pengar. Så tekniskt sett så har jag inga pengar till shopping alls just nu. Fast drömma kan man allt göra.


THICKSTRIPES.

Jag ska seriöst gå och strumpshoppa! Mina fina prickiga från HM har gått sönder och så har jag bara tråkiga svarta  helfärgade. Fast vad tycks om dom här? Jag ska ta och skaffa flera för ett par tunna nylon varar aldrig länge. Hahah jag känner hur jag börjar skride mer åt färgen svart åter igen, vad ska man säga, våren e ju trots allt på väg. Dags att ta på sig skinnjackan och återuppleva livet.

 

Några gamla godingar för invigningen av våren:

A-Punk - Vampire Weekend

Ca plane pour moi - Plastic Bertrand

17 år - Veronica Maggio


SVENNE BANAN

HAHAHAHAHA satt o garva i typ 10 min när jag såg den här!! Kanske hade något att göra med det faktum att jag just druckit en flaska cola... För mycket socker kan seriöst få mig att börja climb the walls. Jag visste att bananer var evil. Det e OMÖJLIGT att äta en banan utan att det ser konstigt ut, jag kopplar den bilden direkt till något sexuellt. Försök att äta en banan framför din killkompis, jag lovar att han inte kommer kunna stå emot att kommentera...


FLYING DODO


Nu e det nån vecka sen jag såg denna FANTASTISKA film, men den måste jag rekomendera till alla att se! Jag såg i 3D och det vart grymt. Hmm vissa tyckte att den vart för konstig för deras smak men grejen e att Alice in Wonderland matchar min fantasi väldigt bra... Ja jag e en riktig dagdrömmare, bara här om dagen såg jag en flygande DoDo utanför matteklassrummets fönster.. HAHA! Tim Burton did it again, typ my favourite director! Hmmm han har också bra smak i skådespelare: Johnny Depp <3

SJÄLV DICIPLIN?

Btw.. Jag har inte börjat plugga än. Åhhh jag suger på att gå i skola, eller asså inte i klassrummen då e jag ok men läxor och sånt, det e en hopplös återvändsgränd för mig. Istället har jag haft kul och fotat hela lägenheten och ehh host ett litet antal ego bilder ;)...  Nedre bilden: väst HM.


A MONKEY NEEDS TO DANCE SO DO YOU


OMG SEX ON LEGS


OMG!!! Orgasm haha nej men man blir ju galen!! Såna här hittar man inte i Sverige. Hmm asså jag e lessen men detta land är inte det land jag kommer sluta upp med. USA nästa säger jag! Hmm denna killen måste få lov att platsa som tvåa på min "sex on legs list" efter Johnny Depp...

Prsesens låt:
man must dance - johnossi (haha mental video)

STOCKHOLM SMÄLTER



Stockholsmälter! Liskom jag... Kan man säga att man smälter?? Hursomhelst om jag kunde så smälter jag under all plugg stress. Liksom 3 prov, inlämning och presentation nästa vecka!!! Ahhhhrrggg. Hmmm. Så detta inlägg är en riktig tidsfördröjare så jag slipper ta tag i.... ehh livet? Men faktiskt skolan håller på att äta upp mig! Och jag snackar om äckliga oborstade tänder som tuggar upp mig :P Åhhh vilka vackra metaforer man har lagrade i hjärnan, det kanske finns lite hopp om att det existerar lite vanlig intelligens i min nöt.. Soz om inget av det här makes any sense. Haha välkommen in i min hjärna säger ja bara!

DE DÄR "FUCK" MOMENTS

Tjolahopp allihopa... Hmmmm varför känns det som att jag alltid håller på att blogga after hours?? Aja hursomhelst så hade jag världens flipp moment imorse.. Asså det vart GALET. Jag höll på att lägga över fina bilder från kameran till dator. Och så när datorn höll på att avsluta importen så lagga den! Jag va tålmodig och väntade i typ 20 (10) min på att det skulle går över, men så gjorde den inte det så jag stängde av datorn i panik. När jag sedan satte på den igen upptäckte jag att inga av bilderna hade laddadts över, men det värsta var när jag kollade i min kamera och upptäckte att 400 av mina fina bilder gått upp i rök..... FUUUUCCCKKK. Förlåt om det e politiskt inkorrekt att säga så men det var verkligen vad den stunden osa av. Aja annars var dagen chill :D Checka bilden! I'm invisable!

UNDERBARASTE!

 

Asså nu e jag så jävla exited!!! Denna spänning är 10 gånger bättre än den där innan fest känslan!!! Jag ska ha världens bästa lilla återförening med min älskad Olivia :D . Myspys på hög nivå chickflicks tjockis mat, vad kan gå fel? Detta tycker jag skall firas med en viss låt som sjöngs i väntan på tolvan!

Adele - Chasing Pavements

RSS 2.0